Idemo u Irsku!

By Mini Crew Zagreb | MiniCrewZagreb

Dec 05

Pozdrav Minići i oni koji se tako osjećaju!

Nakon mnogo posjećenih susreta i puno kilometara u kotačima radujemo se činjenici da nas u 2017. godini čeka najveći izazov do sad. Opet idemo na otok, ali ovaj put onaj još dalji od Ujedinjenog Kraljevstva, idemo u Irsku!

Iako je Irska jako popularna u zadnje vrijeme kao destinacija za život, mi ćemo ipak ići turistički jer ovogodišnji IMM (International Mini Meeting) je baš tamo. Točnije u mjestu Westport House na zapadnoj obali Irske (kao da nam istočna obala nije dovoljno daleko! 🙂 )

westport

Iako je volja u nama jaka (svaka sličnost sa filmskim citatima je slučajna), dobro bi nam došla Vaša pomoć!

I tako smo odlučili ove godine potražiti pomoć za naš 5500km dug put do Irske i nazad. Potrebna su nam prvenstveno financijska sredstva, a naši Minići ponosno će nositi poruke naših sponzora.

Tko su naši sponzori? E to ni mi još ne znamo, ali smo zakotrljali ideju i stupili u kontakt sa nekim potencialnim sponzorima. Ako vas zanima tko će nam pomoći da ovu avanturu pretvorimo u stvarnost pratite našu priču ovdje ili na facebooku (link je na dnu).

I nemojte se sramiti sami nam predložiti potencialne sponzore ili nam pošaljite kontakte istih.
Također ako ste i sami potencialni sponzor, slobodno nam se javite na minicrewzagreb@english.hr kako bismo vam mogli odgovoriti i poslati detaljan info o našem putu kao i o prijedlogu suradnje koji će Vas, sigurni smo, oduševiti jer je plod rada male, ali vrijedne skupine entuzijasta sve s ciljem dolaska do krajnje destinacije…Irske!

A sada nekoliko slika naših malih kreativnih sastanaka… 🙂

sastanak3
sastanak1
sastanak2

Uskoro više o detaljima puta i nadamo se sponzorima! Držite nam fige! 😉

MiniCrewZagreb facebook page
IMM2017 službene sranice

Follow

About the Author

Volimo male stvari jer male stvari čine razliku! A Mini je dovoljno malen da napravi tu razliku! :)

Leave a Comment:

Leave a Comment: